+ Meny +

Nyttige tips for deg som driver med vev eller billedvev

Les mange nyttige tips om

Dersom du ønsker det, kan du registrere din e-post adresse, og få tilsendt en melding hver gang jeg legger ut nye tips, eller jeg kan melde om andre husflidsrelaterte aktiviteter.

Etiske regler for tipsside

Dette er en tjeneste som er ment å bruke internett. Mottagere av tips skal ikke betale noe for internettjenesten. Dersom tips må sendes ut på andre måter, kan det gjøres mot betaling.

Jeg kan ikke overdra registrerte adresser til andre. Et unntak er dersom Nodland Vevstol skal drives videre av andre enn undertegnede. Adressene kan brukes til å sende ut melding om tips som gjelder vev, billedvev og/eller sprang. Disse tips kan inkludere mine egne produkter. Det skal ikke sendes ut materiale fra andre, med mindre det er særlig relevant for vev eller billedvev eller husflid generelt. Det kan legges ut annonser på tipsside eller link til aktuelle web-sider. Jeg stiller ingen krav om at du må handle noe. Det bestemmer du selv.

Adressene kan i tillegg til å varsle om tips, brukes til å annonsere aktuelle kurs eller møter eller andre relevante husflidsarrangementer lokalt eller sentralt. Dette, sammen med muligheten for å ta ut statistikk over aktiviteten i forskjellige fylker, er grunnen til at jeg ønsker å få registrert postnummeret ditt.

Tips vil i stor grad illustreres med bilder eller video. Alle som har gode, aktuelle tips som kan være til nytte for andre, kan få lagt ut disse. E-post som varsler om nye tips eller andre hendelser vil være små, enkle meldinger med henvisning hit. Omfattende meldinger blir ofte stoppet som spam.

Registrer inn nodland@vevstol.no som en godkjent avsender i din mailboks. Da vil meldingen gå lettere gjennom.

Om du skulle ønske å melde deg av nyhetsbrevene våre, kan du gjøre det her.

Arvid Nodland.

Spørsmål eller bestilling sendes fra Kontaktskjema